Ще идвам тихо във съня ти,
с нежни устни ще рисувам.
Ще стъпвам леко по сърцето ти,
без да ме интересува.
Нежно ще те наранявам,
за да знаеш, че съм жива.
Няма смисъл аз да съжалявам
и без теб съм си щастлива.
Но желанието гори ме
понякога да ти припомням,
че съм някъде и съществувам,
че бях твоя и че още помня.
© Сияна Todos los derechos reservados