May 29, 2012, 9:19 PM

Love net IV 

  Poetry » Other
446 0 1

 

 

 

Съвършени тела,

умове съвършени

във пространството виртуално

шестват смело сега –

от света отделени

и е всичко така идеално...

 

Като феи добри

от луксозни списания

шестват образите измислени...

А пък мрежата ври

в откровени послания

къде – умни, къде безсмислени...

 

В този свят на любов,

в този свят тъй красив

и изпълнен със смесени чувства,

ти дори да не си

или пък си щастлив -

тук си длъжен да бъдеш изкуствен...

 

Съвършени тела,

умове съвършени,

надпреварват се днес в интернета,

ето -  с нова кола,

бизнесменът ерген

е в очакване - в дом край морето...

 

И красиви жени –

с ханш изящен - пристъпват

на високите токчета мило.

И гласът им звъни

и мъжете изтръпват,

а сърцето – така се е свило...!

 

А когато заспят

образите - след чат,

уморени от дълго очакване,

виртуалният свят,

на измами богат,

търпеливо ги дебне във мрака...

© Георги Ванчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Този свят има нужда от обич, разбиране и топла усмивка, Жоро!
    Само, дето нищо не е такова, каквото изглежда! Е, понякога е много вълнуващо, ноооо по-добре по-надалеч...
Random works
: ??:??