Съвършени тела,
умове съвършени
във пространството виртуално
шестват смело сега –
от света отделени
и е всичко така идеално...
Като феи добри
от луксозни списания
шестват образите измислени...
А пък мрежата ври
в откровени послания
къде – умни, къде безсмислени...
В този свят на любов,
в този свят тъй красив
и изпълнен със смесени чувства,
ти дори да не си
или пък си щастлив -
тук си длъжен да бъдеш изкуствен...
Съвършени тела,
умове съвършени,
надпреварват се днес в интернета,
ето - с нова кола,
бизнесменът ерген
е в очакване - в дом край морето...
И красиви жени –
с ханш изящен - пристъпват
на високите токчета мило.
И гласът им звъни
и мъжете изтръпват,
а сърцето – така се е свило...!
А когато заспят
образите - след чат,
уморени от дълго очакване,
виртуалният свят,
на измами богат,
търпеливо ги дебне във мрака...
© Георги Ванчев Todos los derechos reservados
Само, дето нищо не е такова, каквото изглежда! Е, понякога е много вълнуващо, ноооо по-добре по-надалеч...