Едно признание отсреща
се усмихва на небето.
Сигурно е лудо, казват вещо
ценителите на сърцето.
И никой не разбра, че то се моли.
Засили се, политна леко – ето!
Усмивката му тиха над тополите
се сля с тази на небитието.
© Владимир Георгиев All rights reserved.