May 5, 2011, 9:03 PM

Лудост е 

  Poetry
1037 0 10

Лудост е

Да топлиш 

С огън чуждата душа

Да светиш

С пламък в светлина

Сърце в шепи да държиш

Без да изгориш

Бос 

През тръни да вървиш

Като прокървиш 

Да мислиш че цъфтиш

Лудост е

Звезди да сваляш в очите

Лудост е

Да тръпнат устните

Да те изгаря залезът

Да прескочиш 

Бариерата на прелеза

Лудост е

Как обичам 

Да съм луд

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??