Лудост е
Да топлиш
С огън чуждата душа
Да светиш
С пламък в светлина
Сърце в шепи да държиш
Без да изгориш
Бос
През тръни да вървиш
Като прокървиш
Да мислиш че цъфтиш
Лудост е
Звезди да сваляш в очите
Лудост е
Да тръпнат устните
Да те изгаря залезът
Да прескочиш
Бариерата на прелеза
Лудост е
Как обичам
Да съм луд
© Любомир Деничин Все права защищены