Apr 4, 2013, 9:24 AM  

Лудостта ти отива 

  Poetry
1161 0 8

Лудостта ти отива

 

Лудостта ти отива. И когато мълчиш –

пак си лудо игрива. Аз пред теб съм дервиш.

След поредната доза – делник сив и студен,

и в съня ми тревожен – ден и нощ, нощ и ден,

в теб живее вихрушка. В мене – стар, скучен дъб.

Него още го люшка идеалът ми тъп.

Лудостта ти отива. И когато си с мен –

ти си лудо красива. Аз съм влюбен кретен.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??