Jun 23, 2014, 12:07 AM  

Луна 

  Poetry » Love
364 0 0

В изгрева на чудна сребърна луна,

сещам се за теб - красивата жена,

която светлина в живота ми донесе

и музика приятна от нежна песен.

 

В сърце е ангелската ти усмивка,

ала неусетили твоята милувка,

розите бели на любовта увяхват

и лунните лъчи в болка угасват.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??