В изгрева на чудна сребърна луна,
сещам се за теб - красивата жена,
която светлина в живота ми донесе
и музика приятна от нежна песен.
В сърце е ангелската ти усмивка,
ала неусетили твоята милувка,
розите бели на любовта увяхват
и лунните лъчи в болка угасват.
© Георги Todos los derechos reservados