Създай ме през нощта,
образ мой - създай ти,
погледни ме през деня,
но обичай ме завинаги.
Бъди красива като луната,
бъди нежна като звездата,
но - луничка те наричам,
защото много те обичам!
Цвете, светъл лунен лъч
внесе в мойто сърчице,
върна блясък в моите очи
и сега... е в твоите ръце!
Целунат от луната, аз се реех,
от любовта и жизнено се смеех.
Ако можех да гушна светлината,
не ще има място на земята...
Място, в което да не те прегърна,
топлината и вкусът ти да усетя,
очите тъй познати аз да зърна,
начин да покажа в мен поета...
Звезди по небосклона - безброй,
луната само една е около Земята,
но със нея настъпва тихия покой,
във нощта съм само с топлината
... но затова пък твой!...
На 05.08.07г. и моята мила любима Тети! ;
05.09.07г.