Mar 7, 2019, 11:10 PM

Лунна пътека 

  Poetry » Love
306 0 0

В лунната пътека на морето

сянка смътно се мярка.

О, блян чуден на сърцето,

огрей ме със светлина ярка!

 

И нека се разсеят дим, мъгла,

вятър облаците да пропъди,

да чезнат болка и тъга,

нека ден да бъде!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??