7.03.2019 г., 23:10 ч.

Лунна пътека 

  Поезия » Любовна
308 0 0

В лунната пътека на морето

сянка смътно се мярка.

О, блян чуден на сърцето,

огрей ме със светлина ярка!

 

И нека се разсеят дим, мъгла,

вятър облаците да пропъди,

да чезнат болка и тъга,

нека ден да бъде!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??