Jan 24, 2013, 12:00 PM  

Лунна соната 

  Poetry » Love
926 0 2

Притихнала съм на онази пейка,

под погледа на хиляди съчувстващи звезди

и тихата въздишка на цветята -

цветя, покрити със сълзи.

Нощната роса ги е разплакала 

с приказки за нашите мечти,

а аз пък просълзих Луната,

въздишайки сонатата,

която пееше ми ти.

© Багра Цветелинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??