24 янв. 2013 г., 12:00  

Лунна соната 

  Поэзия » Любовная
925 0 2

Притихнала съм на онази пейка,

под погледа на хиляди съчувстващи звезди

и тихата въздишка на цветята -

цветя, покрити със сълзи.

Нощната роса ги е разплакала 

с приказки за нашите мечти,

а аз пък просълзих Луната,

въздишайки сонатата,

която пееше ми ти.

© Багра Цветелинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??