Лунна сянка на жена...
нежен полъх и ненужна красота...
Скрила в себе си сълзите на дъжда,
с нощта споделя свойта болка и тъга!
Бледа сянка на жена...
просто скитница, облечена в тъмнина!
Своята любов погребва тихо под пръстта,
без надежда, че ще я докосне пролетта...! 02.03.2011г.
© Моника Стойчева All rights reserved.