Mar 22, 2005, 7:13 PM

ЛУТАНЕ 

  Poetry
1076 0 0

Всеки ден си отивам по малко.

Всяка нощ пак се връщам, и пак

Всеки ден на парчета накъсана,

все вървя ту напред, ту назад.

В лабиринт от житейски проблеми,

се загубвам, намирам се пак,

после спирам и сякаш пропадам

в стая тъмна, студена и в мрак...

Със ръце аз стените докосвам,

със сълзи аз прогонвам страха,

а сърцето ми лудо упорства

и крещи ”не така, не така”...

 

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??