22 мар. 2005 г., 19:13

ЛУТАНЕ 

  Поэзия
1077 0 0

Всеки ден си отивам по малко.

Всяка нощ пак се връщам, и пак

Всеки ден на парчета накъсана,

все вървя ту напред, ту назад.

В лабиринт от житейски проблеми,

се загубвам, намирам се пак,

после спирам и сякаш пропадам

в стая тъмна, студена и в мрак...

Със ръце аз стените докосвам,

със сълзи аз прогонвам страха,

а сърцето ми лудо упорства

и крещи ”не така, не така”...

 

© Маргаритка Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??