Лятото за мен...
Това, което най - ми харесва
е да си играя с дъжда на слънцето,
лъчите и звездите да ме огряват
и училището да ми бъде морето...
не искам за друго да уча...
Искам да изляза навън!
Да тичам и да скачам!
Да танцувам и да обичам...
Да срещам навсякъде...
красотата и добротата...,
защото още я носим в себе си...
Този следобед не мисля да спра!
Разхождам се по улицата,
отварям прозореца на душата си...
Днес е ден да се боря за невъзможното!
Да осезая пространството си...
Ще се транспортирам!
Не вярвате ли?!
Топлината ме обвива,
къпя се вече в морето...
Изучавам го, потапям се в него
на дъното виждам светлина...
Усетих прегръдка ,
нещо ме целуна,
някой...
Махни телевизора!
Искам да изляза!
Парка, пясъка и морето!
Най ги обичам!-
цветята и небето...
Втурвам се към тях,
още преди лятото да е дошло...
И днес няма да се спра!
Лятото се носи първо
отвътре...
© Лили Вълчева All rights reserved.