Sep 15, 2020, 8:35 PM

Лъч 

  Poetry
381 1 0

Небето бе обсипано с тревоги, 
синия му цвят така и не видях,
 а търсех избавление от мрака,
 в който години наред живях.

 

Признавам няма да лъжа ,
 не съм лицемер, нито слаб,
а дълбоко в душата на хората търся ,
онази искра, онзи плам . 

 

Като буря да мине през всеки ,
онзи малък лъч доброта 
и вечно в сърцата нека свети,
тази ярка топлина.

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??