Oct 26, 2015, 10:40 PM  

Лъчиста есенна соната 

  Poetry » Love
545 0 3

 

Дъга, събрала мойте цветове,

ще те учуди с октомврийска сила...

Бъди усмихната, чаровна, мила,

развей косѝ по-меки и от свѝла,

от порива на южни ветрове...

На есента с добрите плодове

нектар от страсти Любовта е пила!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??