26.10.2015 г., 22:40 ч.  

Лъчиста есенна соната 

  Поезия » Любовна
544 0 3

 

Дъга, събрала мойте цветове,

ще те учуди с октомврийска сила...

Бъди усмихната, чаровна, мила,

развей косѝ по-меки и от свѝла,

от порива на южни ветрове...

На есента с добрите плодове

нектар от страсти Любовта е пила!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??