Jul 8, 2011, 10:16 PM

Лъжа 

  Poetry » Love
524 0 0

Лъжа

 

Не ме лъжи,

не си играй с мен,

няма да обръщаш наопаки моя ден,

играчка в ръцете ти няма да стана,

да не остана неразбрана!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??