8 jul 2011, 22:16

Лъжа 

  Poesía » De amor
509 0 0

Лъжа

 

Не ме лъжи,

не си играй с мен,

няма да обръщаш наопаки моя ден,

играчка в ръцете ти няма да стана,

да не остана неразбрана!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??