Aug 4, 2016, 11:17 AM

Лъжи 

  Poetry
531 0 0

Лъжи изгарят ме.
Лъжи разяждат ме.
Ти разстроена бягаш от мен.
Ураганът от лъжи ще ме срине,
но и теб няма да подмине.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??