4 ago 2016, 11:17

Лъжи 

  Poesía
522 0 0

Лъжи изгарят ме.
Лъжи разяждат ме.
Ти разстроена бягаш от мен.
Ураганът от лъжи ще ме срине,
но и теб няма да подмине.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??