Лъкатушат посоките ни.
В пресечните си точки
се взривяват в изгревите,
и разпръскват светлина...
Душите ни витаят във вселената.
Побрали в себе си от миговете
зачатия на вечност... и тишината
ражда музиката на звездите.
Да бъдем по-добри, и нека
има светлина!
Ако посоките ни бяха само
хоризонтални прави,
не биха се пресекли никога.
Да бъдем себе си,
за да родим онази светлина,
която трепка във очите ни!
Послушай, чуваш ли мелодията
на звездите?... те пеят,
а музиката им прелива
в омаята на изгревите!
© Евгения Тодорова All rights reserved.
Ти си прекрасна жена и приятелка!