Apr 4, 2007, 8:43 AM

Люби ме... 

  Poetry
2267 0 4

Люби ме нежно, като в сладък сън

като във песен, във рапсодия

и да забравя другите мъже отвън,

да помня само твоята мелодия.

 

 

Люби ме с поглед, с отчаяние

и със надежда, с топлота,

да няма между нас страдание,

а само райска красота.

 

 

Люби ме с устни като восък -

да се топят във моята уста,

люби ме като богаташ и просяк,

в очите само с красота.

 

 

Люби ме страстно, като в ураган,

със длани впити във плътта ми,

люби ме и като горящ вулкан,

да помня само любовта ти.

 

© Юлияна Русинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??