Люби ме нежно, като в сладък сън
като във песен, във рапсодия
и да забравя другите мъже отвън,
да помня само твоята мелодия.
Люби ме с поглед, с отчаяние
и със надежда, с топлота,
да няма между нас страдание,
а само райска красота.
Люби ме с устни като восък -
да се топят във моята уста,
люби ме като богаташ и просяк,
в очите само с красота.
Люби ме страстно, като в ураган,
със длани впити във плътта ми,
люби ме и като горящ вулкан,
да помня само любовта ти.
© Юлияна Русинова Todos los derechos reservados
Поздрави!