Искам да ти кажа нещо, но е още толкова далече..
Ти само почакай още съвсем малко.
Ще дойда и ще се обичаме така
както никой и никога не би могъл да си представи.
Само потърпи.
Още малко остана.
Съвсем малко, любима моя..
Ще се обичаме с огън в душите
Ще се лекуваме взаимно
Ти просто почакай
Съвсем малко..
Любима.
Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva)
А. 2021
© Камелия Илиева All rights reserved.