26 авг. 2021 г., 22:16

Любима 

  Поэзия » Любовная
392 0 0

Искам да ти кажа нещо, но е още толкова далече..
Ти само почакай още съвсем малко.
Ще дойда и ще се обичаме така

както никой и никога не би могъл да си представи.

 

Само потърпи.
Още малко остана.
Съвсем малко, любима моя..

 

Ще се обичаме с огън в душите
Ще се лекуваме взаимно
Ти просто почакай

 

Съвсем малко..
Любима. 
 

Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva)

 

А. 2021

© Камелия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??