Dec 16, 2007, 8:55 PM

любов 

  Poetry » Love
1520 0 10

Любовта е много сладка,

но понякога и много кратка.

Идва като летен дъжд

и си тръгва изведнъж.

Но надеждата не бива да се губи,

защото всеки може да се влюби.

И ако успее да запази любовта,

то той все едно е опознал света!

© Десислава Никова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??