Любовта е много сладка,
но понякога и много кратка.
Идва като летен дъжд
и си тръгва изведнъж.
Но надеждата не бива да се губи,
защото всеки може да се влюби.
И ако успее да запази любовта,
то той все едно е опознал света!
© Десислава Никова Всички права запазени