Любов
Срещнах те, любов - безнадеждно е!
Прегърни ме и без гримаса целуни ме.
Отпусни се, любов - върховно е!
Да съм с теб, да мечтая с теб.
Ти си до мен, любов - прекрасно е!
Толкова близо си до мен
и танцуваме двама.
О, това не е спомен, а ново начало.
Срещнах те, любов - обичам те!
За пръв път те гледам в очи - не плачи.
Аз толкова те чаках - замълчи
и в мен се отпусни.
© Мария All rights reserved.
и в мен се отпусни."
Здрасти от мен!
Финала е много добър!