23 ene 2008, 8:35

Любов 

  Poesía » De amor
706 0 2

         Любов

Срещнах те,  любов - безнадеждно е!

Прегърни ме и без гримаса целуни ме.

Отпусни се,  любов - върховно е!

Да съм с теб, да мечтая с теб.

 

Ти си до мен, любов - прекрасно е!

Толкова близо си до мен

и танцуваме двама.

О, това не е спомен, а ново начало.

 

Срещнах те,  любов - обичам те!

За пръв път те гледам в очи - не плачи.

Аз толкова те чаках - замълчи

и в мен се отпусни.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Аз толкова те чаках - замълчи
    и в мен се отпусни."

    Здрасти от мен!
    Финала е много добър!

  • Чудото от срещата с любовта винаги пленява!Усмихнат и цветен ден от мен с усмивка!
Propuestas
: ??:??