Oct 6, 2009, 5:50 PM

Любов 

  Poetry » Love
528 0 2

 

 

Плувам в океани от любов.

Морета от целувки обливат тялото ми.

Езера от нежност ме обгръщат.

А реки се стичат и ме милват.

 

 

 

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??