6 oct 2009, 17:50

Любов 

  Poesía » De amor
542 0 2

 

 

Плувам в океани от любов.

Морета от целувки обливат тялото ми.

Езера от нежност ме обгръщат.

А реки се стичат и ме милват.

 

 

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??