Jun 1, 2014, 9:59 PM  

Любов 

  Poetry » Love
456 0 0

От теб остана споменът скъп.

Целият потъвам в скръб.

Ти - светла звезда в небосвода,

ти - венец на майката природа.

 

Ако имах те, за политика бих забравил

и нежността не бих оставил,

но, уви, съдбата е такава,

че сърцето ми страда - и сега, и тогава.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??