От теб остана споменът скъп.
Целият потъвам в скръб.
Ти - светла звезда в небосвода,
ти - венец на майката природа.
Ако имах те, за политика бих забравил
и нежността не бих оставил,
но, уви, съдбата е такава,
че сърцето ми страда - и сега, и тогава.
© Георги Todos los derechos reservados