Nov 26, 2013, 10:10 PM

Любов 

  Poetry » Love
522 0 0

    Любов

 

   Любовта е искрена като дете,

   нежна като цвете,

  носи си ни по крилете на верността,

  завладява ни по младежки с лудостта;

  Любовта раздава,

  тя е силна и не забранява,

  стонове отекват,

  сърца заекват,

  усещаш се променен - верен,

  силата ù ни носи нежност,

  святост,

  романтичност!!!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??