Любов
Любовта е искрена като дете,
нежна като цвете,
носи си ни по крилете на верността,
завладява ни по младежки с лудостта;
Любовта раздава,
тя е силна и не забранява,
стонове отекват,
сърца заекват,
усещаш се променен - верен,
силата ù ни носи нежност,
святост,
романтичност!!!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados