ЛЮБОВ
Дали ми липсваш аз не зная
или пък просто ей така
не искам аз и да гадая
дали обичам те сега
Но утре аз ще се събудя
размислил може би решил
и няма вече да се чудя
дали или и може би
Но как без тебе да живея
без твойта ласка и тъга
За устните ти вечно да милея
за твоя чар и твойта доброта
Прекрасен сън но вече свърши
остана само празнота
Събудих се аз сам в къщи
в компания с мойта самота
А този сън бе толкоз страстен
не вярвам че съм го сънувал аз
Но в този сън така прекрасен
навярно нямам място там...
© Николай Вангелов All rights reserved.