27.06.2013 г., 14:20 ч.

Любов 

  Поезия
414 0 1

ЛЮБОВ

 

 

Дали ми липсваш аз не зная

или пък просто ей така

не искам аз и да гадая

дали обичам те сега

 

Но утре аз ще се събудя

размислил може би решил

и няма вече да се чудя

дали или и може би

 

Но как без тебе да живея

без твойта ласка и тъга

За устните ти вечно да милея

за твоя чар и твойта доброта

 

Прекрасен сън но вече свърши

остана само празнота

Събудих се аз сам в къщи

в компания с мойта самота

 

А този сън бе толкоз страстен

не вярвам че съм го сънувал аз

Но в този сън така прекрасен

навярно нямам място там...

© Николай Вангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??