Aug 11, 2012, 1:44 PM

Любов 

  Poetry » Other
377 0 3

Любовта е празна дума,

пълна с много смисли,

когато се изчерпа,

започва отначало,

когато си отиде,

се завръща пак...

Любовта винаги 

е единствена

във своя кръговрат...

напразно скитане

във непознат свят...

любовта е просто дума

с много смисли 

и значения,

любовта е просто миг,

протакващ се,

повтарящ се

и винаги единствен...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??