Любовта е празна дума,
пълна с много смисли,
когато се изчерпа,
започва отначало,
когато си отиде,
се завръща пак...
Любовта винаги
е единствена
във своя кръговрат...
напразно скитане
във непознат свят...
любовта е просто дума
с много смисли
и значения,
любовта е просто миг,
протакващ се,
повтарящ се
и винаги единствен...
© Мария Всички права запазени