Feb 22, 2017, 8:49 AM

Любов 

  Poetry
340 0 0

Любов ли..
Няма такова явление
Има интерес и
Душевно помрачение

Любов ли..
Къде я видя..
Зад маските хорски
Прозира само изкривена суета

Любов ли..
Тя не носи благо чувство
Разкъсва душата
А след нея остава пусто

Любов ли...
Кой каза че съществува
Нека да докаже
За мен е празна дума

Любов ли...
Някой от близо дали я познава..
Тя  разруха носи
 след нея само кървави следи остават

© Akseniq All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??