Любов ли..
Няма такова явление
Има интерес и
Душевно помрачение
Любов ли..
Къде я видя..
Зад маските хорски
Прозира само изкривена суета
Любов ли..
Тя не носи благо чувство
Разкъсва душата
А след нея остава пусто
Любов ли...
Кой каза че съществува
Нека да докаже
За мен е празна дума
Любов ли...
Някой от близо дали я познава..
Тя разруха носи
след нея само кървави следи остават
© Akseniq Все права защищены