Jul 17, 2023, 6:58 AM

Любов без решетки 

  Poetry » Love
369 0 0

Толкова ли много искам

Устните ти да усещам 

В прегръдките ти топли

Винаги готови 

Да сме само двама

Без забрана 

Без страх

И без измама 

 

© Мария Нитова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??