17.07.2023 г., 6:58 ч.

Любов без решетки 

  Поезия » Любовна
371 0 0

Толкова ли много искам

Устните ти да усещам 

В прегръдките ти топли

Винаги готови 

Да сме само двама

Без забрана 

Без страх

И без измама 

 

© Мария Нитова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??