Mar 22, 2009, 9:27 PM

Любов е... 

  Poetry » Love
862 0 6


*********


След тези срещи, така желани и късни,

след толкова любов, че сърцето ще се пръсне,

открих кое вятъра и пясъка изгаря,

открих любов, силна като болка стара.

 

 


От ново докосване - последни тръпки,

от стара среща - заглъхващи стъпки.

Любов е, когато и след целувка боли,

истинско е, когато пак след него вали .

 

 

 

             


22.03.09 г.

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??