*********
След тези срещи, така желани и късни,
след толкова любов, че сърцето ще се пръсне,
открих кое вятъра и пясъка изгаря,
открих любов, силна като болка стара.
От ново докосване - последни тръпки,
от стара среща - заглъхващи стъпки.
Любов е, когато и след целувка боли,
истинско е, когато пак след него вали .
22.03.09 г.
© Симона Todos los derechos reservados